TEAMBUILDING & LEIDERSCHAP Nordic style

 

Team building

Een groep mensen is geen team. Een echt team is een gehéél. De leden zijn persoonlijk verbonden. Zij helpen elkaar met hun talenten en kracht. Door elkaar te versterken en zwaktes op te vangen. Zo ís het geheel meer dan de som der delen.

Een team heeft een missie, doelen en doelstellingen. Bij de uitvoering blijkt de kracht. Onverwachte situaties moeten worden opgelost. Rollen moeten worden vervuld – en soms worden gewisseld als de situatie daarom vraagt.

Een team traint en verbetert. Door een goede theoretische voorbereiding en coaching on the job. Een project in het bedrijf is immers een reis met uitdagingen. Maar de overtreffende trap is een training in omstandigheden die alles – en het beste – vragen van de teamleden.

Daarom bieden wij team building aan in een uitdagende omgeving: de ongerepte natuur van Noorwegen! De metafoor van de projectreis is hier realiteit. Er moeten doelen worden bereikt en hindernissen worden overwonnen. De omstandigheden variëren en zijn onvoorspelbaar. De ongewone omgeving en omstandigheden dwingen de teamleden tot verbinding en gebruik van al hun talenten. Aan het einde van de reis is een team voor het leven gesmeed!

Leiderschap

Leiding geven is een vak. Een goede manager combineert kennis, inzichten en skills. Soms leidt hij; soms faciliteert hij. Afhankelijk van de mensen in zijn team en van de omstandigheden. Die omstandigheden veranderen regelmatig. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. En vraagt daarmee ook het nodige van de manager; óók persoonlijk en emotioneel.

Een manager moet kunnen schakelen. En zichzelf als mens goed kennen. Echte inzichten komen alleen in de praktijk. Ervaring is de beste leerschool.

Daarom bieden wij managers die deze inzichten willen hebben training en coaching in de ruige natuur van Noorwegen aan. Afwisselend hanteren zij verschillende leiderschapsstijlen of kiezen ze andere rollen. Wij verzorgen deze trainingen voor management teams en voor individuele managers.

Onze specialisten

Deze team buildings en managementtrainingen zijn combinaties van een fysieke tocht met coaching en reflectie. Beiden zijn in professionele handen. Hiervoor werken we samen met Nordic Adventure Trails. Natuurlijk maken we elke training op maat en houden we rekening met ieders mogelijkheden.

Terug naar het overzicht