Nieuw bij de Facilitating Company! Een echte aanrader.

In de F-kracht basics training maak je kennis met intrinsieke vrouwelijke eigenschappen: de F-krachten. We lichten toe hoe feminiene en mansculiene krachten zich tot elkaar verhouden. Met een overzichtelijk raamwerk krijg je inzicht in de verschillen tussen masculiene en feminiene kwaliteiten en de oorsprong daarvan vanuit wetenschappelijk oogpunt. In confronterende gevoelsoefeningen en met verrassende intervisievormen maken we je bewust van de interne en externe werking van de feminiene krachten en hun toepassing in de praktijk.

Elke F-kracht heeft een interne en een externe werking. De interne werking is gericht op ‘glow’. Het zijn manieren om te stralen, je authentieke zelf te zijn, jezelf te accepteren, heel te zijn en te vertrouwen op je intuïtie. De externe werking is gericht op ‘flow’ creëren, anderen in beweging krijgen, met je mee krijgen. Hier gaat het om verbinding, vertrouwen, empathie en passie om anderen enthousiast te krijgen en mee te nemen.

In deze workshop van een dag komen 5 F-krachten aan bod, met theoretische onderbouwing en oefeningen leer je hoe je de F-krachten effectief kan toepassen. Bij een van de F-krachten maken we gebruik van paardencoaching. Hiervoor wandelen we naar de paardenkudde bij Horse Medicine, ongeveer 10 minuten lopen van de trainingslocatie.

Na de basics training bieden wij de mogelijkheid van een vervolgtraining: de F-kracht verdieping. In deze tweedaagse training werken we verder aan vrouwelijk leiderschap, met uitgebreidere oefeningen, meer tijd voor paardencoaching, verdieping, en intervisie. Bovendien vragen we je vooraf online jouw voorkeur voor F- of M-stijlen te evalueren door middel van een online vragenlijst. In de training krijg je jouw persoonlijke terugkoppeling in de vorm van jouw F-M Balans. We gebruiken de inzichten die daar uitkomen, om verder te werken aan jouw ontwikkelpad.

Training: F&M in Balans

In deze training van een hele dag gaan we in op de tegenstelling en balans van F- en M-krachten in de praktijk: Gedurende de dag werken we samen aan het differentiëren van feminiene leiderschapsstijlen en masculiene -stijlen, verdeeld over 5 deelgebieden in (persoonlijk) leiderschap: Attitude – Relatie – Aanpak – Beslissen – Stimuleren.

Met behulp van de persoonlijke FM-Balans zetten we uiteen waarin de twee stijlen verschillen en in gezamenlijk oefeningen wordt voor jou helder welke van nature bij je past, of welke je je wanneer met het beste resultaat inzet. Ook in deze training werken we met zowel oefeningen als onderbouwde theorie.

PERSOONLIJKE FM-BALANS
Voor het vaststellen van jouw eigen persoonlijke voorkeursstijl ontvang je een digitale vragenlijst. Met jouw antwoorden maken we jouw persoonlijke FM-balans op. Hierin wordt jouw voorkeur voor feminiene of masculiene leiderschapsstijl grafisch weergegeven per aandachtsgebied.

COACHING F-KRACHT
Ben je na de training geinspireerd en wil je je verder verdiepen in jouw eigen F-krachten? In 4 individuele coachingsessies gaan we met jou dieper in op de verschillende F-krachten en waar jouw specifieke uitdagingen en talenten zitten. Je krijgt handvatten om jezelf op deze aspecten verder te ontwikkelen in 2 sessies paardencoaching met Jubine Nijmeijer en 2 persoonlijk leiderschaps-coachingssessies met Monique den Haring. Ook hiervoor maken we gebruik van jouw persoonlijke F-M Balans, die we vooraf opmaken. Schrijf je nu in of vraag informatie op via

Terug naar het overzicht