Monique den Haring

Expertises:

Motiverende en resultaatgerichte trainer/coach met oog voor de onderstroom.

Monique begeleidt mensen en teams in verander- en ontwikkeltrajecten. Hierbij maakt ze gebruik van oefeningen in zelfbewustzijn en methodieken die bijdragen aan inzicht op een diep niveau. Monique laat mensen en teams ervaren wat de oorspronkelijke potentie is. Zo ontstaat ruimte voor ontwikkeling en krijgt verandering een logische plek in het geheel.

Ze zet mensen en teams in hun kracht. Daarbij stuurt ze op verbinding met jezelf als vertrekpunt en verbreding van je blik. Monique geeft daarbij heldere theoretische toelichting en persoonlijke feedback. Soms confronterend, maar altijd met warmte en respect voor de eigenheid van de ander. Vanuit een betrokken grondhouding, in combinatie met een analytisch vermogen, komt ze snel tot de kern en is haar observatie en spiegeling altijd ‘’raak’’. Het resultaat is bij zowel individuelen als teams: bewuster zijn van jezelf en je kracht, meer verbondenheid en impact.

Monique heeft veel ervaring op MT niveau in het bedrijfsleven. Ze spreekt de taal en ken de dynamiek. Met haar achtergrond in psychologie weet ze binnen een groep veiligheid te creëren. Met methodieken als Management Drives werkt ze aan een stevige basis van vertrouwen, onderling begrip en aan een professionele werkhouding binnen het team. Een frisse combinatie van menselijk en zakelijk: intuïtief en resultaatgericht.

No items found
Terug naar het overzicht