Jeffrey Jouvenaar

Ik geloof in de kracht van samenwerken en samen ondernemen

www.collectiefondernemen.nl 06-53672332 jeffrey.jouvenaar@facilitatingcompany.nl
Expertises:
Adviserend verkopen, Business coaching, Business development, Businesscoaching, Community Builing, Online samenwerken, Personal Branding en Informatie logistiek, Propositie-ontwikkeling, Samenwerken, Social Business, medewerkers vanuit merkwaarden in beweging brengen

Ik ben: Jeffrey Jouvenaar, 55 jaar en vader van Luuk (22) en Julia (25) en samenwonend met Barbara. Sinds 1992 actief als zelfstandig ondernemer.

Ik heb passie en talent voor: het helpen van zelfstandigen en organisaties om meer uit samenwerking te halen. Verbindingen leggen in actief- collectief ondernemerschap. Daarnaast hou ik me graag bezig met communicatievraagstukken binnen- en tussen organisaties (branding, strategie en merkwaarde) en de wijze waarop je dit effectief en consistent toepast maar zeker ook op het gebied van klantgericht organiseren en communiceren. Het opzetten en begeleiden van slim projectmatig werken door gebruik van digitale samenwerkingstools en social media waarbij het accent ligt op acceptatie, ontwikkeling en projectmatig gebruik. Daarnaast draag ik vanuit ondernemerschap graag bij aan maatschappelijke vraagstukken. Oplossen van onderaf of buiten het ‘systeem’.

Ik hou van: reizen, sporten, en lekker eten, ik ben een echte levensgenieter

Ik ben: Ondernemend, verbindend, coachend en motiverend, een pragmatisch doener, een troubleshooter en mediator. Faciliteer het toeval, zet zaken in beweging en kan goed uitzoomen en inzoomen.

Ondernemend betrokken in: 

Facilitating Company | passie voor groepsdynamica,teams en ondernemen

Digidoen | passie voor slim samenwerken, ontwikkeling digitale vaardigheid en (online) samenwerken, online netwerken en community

TEAM is KEY | passie voor sociaal ondernemen door mensen vanuit bijstand in teams naar werk te mobiliseren.

Qlip & Qlaar | passie voor online communicatie. Marketing en communicatie op afstand. Conceptdenker en strateeg.

Collectief Ondernemen | passie voor opzetten en verbinden van ondernemerschap. Netwerken en community. Meer halen uit samenwerken en samen ondernemen, Het initiëren en faciliteren van samenwerkingsverbanden. Expliciet maken van samenwerkingen en coachen en begeleideen hiervan. Actief verbinden van vraag en aanbod.

View my Flipboard Magazine.

View my Flipboard Magazine.

View my Flipboard Magazine.

Cases

HRS Gemeente Den Haag

DZB

Veiligheidsregio Utrecht

Makro Netwerkpleinen

Hoe blijven we relevant voor bestaande klanten en vinden en binden we nieuwe klanten en ondernemers.

Voor Makro hebben we in 2017 een innovatief en actief programma opgezet waarbij de basis vraag was van de organisatie: “hoe blijven we relevant voor ondernemers en hoe binden we nieuwe ondernemers aan ons als klant”.  Makro was het contact met ondernemers verloren. Uit onderzoek bleek dat de gemiddelde leeftijd van klanten boven 55+ lag en veelal geen ondernemers waren maar bijv. de voorzitter van de plaatselijke damvereniging of judo club.

Concurrentie als Hanos en Sligro liggen op basis van profilering, prijs en productenaanbod mijlen voor te liggen. Het vroeg om een innovatieve, out of the box aanpak.

We hebben in 9 van de 17 i.s.m. Seats2meet fysieke netwerkpleinen gebouwd waar ondernemers kondern, werken, ontmoeten en inspireren. Daarnaast zijn we rondom deze netwerkpleinen innovatieve events gaan opzetten en hebben deze gefaciliteerd. Inzet van netwerkspellen etc. vormden hier een onderdeel van. Online hebben we gebouwd aan een ondernemerscommunity, het creëren van een ‘derde’plek waar inspiraties en ontmoetingen kunnen starten of doorgaan.

Inmiddels heeft het geleid tot een actieve rol van Makro en meer nieuwe klanten.  

 

 

Social Impact Lab gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag motiveert sociaal innovatieve bedrijven om zich ook in Den Haag te vestigen. Een recent voorbeeld hiervan is de Bierbrouwerij De Prael.

Om deze bedrijven zo veel mogelijk te helpen organiseert Den Haag zogenaamde Social Impact Labs. Wij hebben het inhoudelijk programma hiervoor gemaakt en gefaciliteerd. In dialoog en werksessies hebben we bedrijven en lokale ondernemers en menseen vanuit diverse geledingen van de Gemeente met elkaar in gesprek laten gaan en met elkaar gezocht hoe we de ondernemers van buiten kunnen helpen zich hier te vestigen. Delen van lokale kennis, verbinden met lokale netwerken, samenwerkingen opzetten etc.

Inmiddels hebben enkele van deze bedrijven zich daadwerkelijk gevestigd.

 

No items found
Terug naar het overzicht