Danny van den Boom

No individual in a group is as intelligent as the group

www.groupsupport.com
+31655332980
info@groupsupport.com
Expertises:

Mijn naam is Danny van den Boom en ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit Maastricht met als specialisatie Bestuurlijke Informatiekunde. In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik directeur/eigenaar van GroupSupport.com B.V. en maak ik deel uit van de Clever Collaboration Group Europe. Ik streef er telkens weer naar om organisaties effectiever te laten denken, te laten creëren en te laten beslissen. Dat doe ik al meer dan 17 jaar als facilitator op het gebied van team collaboration, waarbij ik gebruik maak van technologie in workshops en online sessies. Het is geweldig om te zien hoe effectief een workshop kan zijn. Meer resultaat in minder tijd. Ik zie Facilitating Company als een netwerk van inspirerende professionals met complementaire expertises. Wij kunnen onze opdrachtgevers optimaal helpen en begeleiden bij het oplossen van complexe vraagstukken.

Ervaring met faciliteren

Danny heeft ruim 17 jaar ervaring als facilitator op het gebied van team collaboration, waarbij hij met gebruik van technologie organisaties in staat stelt om effectiever te denken, te creëren en te beslissen door binnen de groepsprocessen de juiste mensen en middelen samen te brengen.

Reviews

I have known Danny as a professional with the cutting edge knowledge of team collaborative tools he uses and with the ability to really listen and read the problem before proposing a practical solution.

Bia Yordi, Director Global Business Development at GroupSystems
Terug naar het overzicht